TERRASOVERKAPPINGEN

Uw specialist in terrasoverkappingen

U kunt bij VDS Renovatiewerken ook terecht voor het plaatsen van terrasoverkappingen. Op die manier kunt u ongeacht de weersomstandigheden toch zorgeloos genieten van en in uw tuin. 

Indien u reeds een terrasoverkapping heeft en u wilt deze graag laten vervangen, dan bent u eveneens bij VDS Renovatiewerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van terrasoverkappingen. 

Genieten van uw terras het hele jaar door 

Met een terrasoverkapping creëert u een extra leefruimte buitenshuis, zoals een cosy salon om te ontspannen met vrienden, een overdekte speelruimte voor uw kinderen of gewoon een extra leefruimte… Terrasoverkappingen zijn efficiënt en kunnen moeiteloos aangepast worden aan uw levensstijl zodat u er gedurende het hele jaar optimaal van kunt genieten. We bekijken samen met u de mogelijkheden om op en top te kunnen genieten van uw tuin en bespreken uiteraard zowel de stijl als de plaats van de overkapping. Op die manier garanderen we een eindresultaat dat volledig volgens uw wensen is.

Een transparante, betrouwbare klantenservice staat bij VDS Renovatiewerken centraal. Wij zijn met andere woorden pas tevreden als u dat bent!

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie over terrasoverkappingen. Wij staan klaar om de zon gebalanceerd in of uit uw huis te leiden.