Piekfijne renovatiewerken

Gaat de kwaliteit van het materiaal in uw woning erop achteruit? Dan is het hoog tijd om te starten met renoveren. Hiervoor kunt u een beroep doen op VDS Renovatiewerken

Ruime dienstverlening

Ook voor diverse andere werken zoals het nazicht van rolluiken of zonwering, of voor kleinere herstellingswerken, kunt u bij VDS Renovatiewerken terecht.

Specialist ter zake

VDS Renovatiewerken beschikt over jarenlange ervaring en werkt samen met andere gespecialiseerde firma’s om elke opdracht tot een goed einde te kunnen brengen.

VDS Renovatiewerken

Gaat de kwaliteit van het materiaal in uw woning erop achteruit?

VDS Renovatiewerken uit Schoten is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner voor al uw werken, gaande van het vernieuwen van ramen en deuren tot complete renovatie. Maar ook voor diverse andere werken zoals het nazicht van rolluiken of zonwering, of voor kleinere herstellingswerken, kunt u bij VDS Renovatiewerken terecht. Alles wordt tot in de kleinste details uitgevoerd volgens uw wensen.

VDS Renovatiewerken beschikt over jarenlange ervaring en werkt samen met andere gespecialiseerde firma’s om elke opdracht tot een goed einde te kunnen brengen. Het automatiseren of herstellen van uw rolluiken, het plaatsen van zonwering of het vernieuwen van ramen of deuren, … Het zijn maar enkele van de werken die tot onze mogelijkheden behoren. Er wordt steeds gewerkt met de beste materialen en bovendien kunt u als klant zelf beslissen bij welke leverancier u uw materialen koopt. Indien gewenst kan VDS Renovatiewerken uiteraard steeds zorgen voor het nodige advies.

Renovatiewerken op maat

Naarmate u ouder wordt, ontsnapt u niet meer aan enkele kleine kwaaltjes. Dat geldt eveneens voor uw woning. Kan uw huis een opknapbeurt gebruiken? Liggen er kleine of grote renovatiewerken in ’t verschiet? Dan doet u een beroep op de kennis en expertise van een echte specialist zoals VDS Renovatiewerken.

Deze ervaren renovateur stelt een correcte diagnose en behandeling voor voor uw woning en gaat zo snel mogelijk aan de slag. Vraag gerust een vrijblijvende en gratis offerte.

Bij ons kan u terecht voor onder andere:

  • ramen en deuren
  • rolluiken en zonwering
  • keukens
  • badkamers
  • kleine elektriciteitswerken
  • houtwerken  • wateraan- en afvoer
  • algemene herstellingswerken 
  • gyprocwerken
  • bezettingswerken


Heeft u renovatieplannen? Wenst u een offerte?

We luisteren altijd eerst naar uw wensen en verwachtingen om af te toetsen wat technisch haalbaar is. Daarna stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op maat op

Gratis offerte
call-to-action