ZONWERING EN ROLLUIKEN PLAATSEN EN VERVANGEN 

Rolluiken bieden uw ramen bescherming tegen weer en wind en houden pottenkijkers buiten. Helaas heeft ook de tand des tijds invloed op deze trouwe bewakers van uw woning. Hou uw rolluiken in ere door tijdig nieuwe te plaatsen of uw huidige te herstellen zodat ze uw huis ook blijven beschermen. We hebben ruim 20 jaar ervaring in de plaatsing, vervanging en herstelling van rolluiken. U kunt dus op ons rekenen voor al wat uw rolluiken aanbelangt.

VDS Renovatiewerken biedt een ruim scala aan hoogwaardige zonwering die volledig wordt afgestemd op uw woning en wensen. Maatwerk en unieke kwaliteit, dat is wat u in ons gamma van zonwering en rolluiken kunt terugvinden. Dankzij onze producten kunt u zonder stress genieten van het buitenleven. 

Bovendien maakt u optimaal gebruik van onze zonwering door een handzender te hanteren: u drukt gewoon op de knop, en het zonnescherm wordt automatisch uitgerold voor u. U zit met andere woorden altijd droog onder uw decoratieve, stijlvolle zonwering zonder dat u uw terras moet verlaten. Wist u trouwens dat we ook zonwering aanbieden die u niet alleen beschermt tegen de zon, maar ook tegen regen en wind? 

Topmerken

Wij werken met de absolute topmerken voor nieuwe plaatsingen zoals Harol en Somfy. Verder kunnen we ook alle soorten herstellingen aan. Van het wisselen van een eenvoudig lint van manuele rolluiken tot het oplossen van motorproblemen met geautomatiseerde rolluiken. Geen klusje is te complex voor de vakmannen van VDS Renovatiewerken. 


Manuele of automatische bediening

Bent u op zoek naar een geschikte oplossing voor de rolluiken van uw woning? Dan staan wij voor u klaar met een systeem op maat van uw wensen en noden. Is uw huis reeds voorzien van rolluiken, maar wilt u ze graag laten automatiseren? Ook daarvoor bent u bij VDS Renovatiewerken aan het juiste adres. Voor de automatisatie van uw rolluiken en zonweringen staan wij u graag bij. 

Hou overbodig zonlicht buiten

Hoewel de zon een goede bondgenoot kan zijn voor uw huiselijke humeur of zelfs uw woning van energie kan voorzien, kan te veel zonlicht in huis een ongemak zijn, zeker op warme zomerdagen. Dan laat u het beste een passende zonwering plaatsen voor uw woning die altijd voor een evenwichtige lichtinval zorgt. Wij zijn een ervaren partner in diverse oplossingen voor zonweringsystemen. 

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Knikarmschermen
  • Rolluiken
  • Screens
  • Terrasoverkappingen
  • Windschermen
  • Intelligente systemen
  • Automatisering van bestaande rolluiken, zonweringen en sectionaal poorten 

Wat de zon tegenhouden betreft, doen wij werkelijk alles. We gaan met u op zoek naar het systeem dat het beste aan uw noden en budget beantwoordt en stellen een gerichte prijsofferte op met een kwaliteitsoplossing uit onze catalogi. Ook uw bestaande zonwering kunnen we een upgrade geven door ze te automatiseren. 

Bekijk hier enkele brochures van onze leverancier Harol: