RAMEN & DEUREN

Goed isolerende materialen

De stijgende energienormen en diverse vereisten die de overheden ons opleggen zorgen ervoor dat we steeds meer en meer moeten investeren in goed isolerende materialen, waaronder ook ramen en deuren. 

De enkelvoudige beglazing is volledig uit den boze en alles wordt vervangen door hoogrendementsbeglazing. Tijd dus om ook uw woning aan te pakken indien deze nog niet van goed isolerende ramen of deuren voorzien is. Wij werken enkel met kwaliteitsproducten van Kömmerling die in Duitsland worden vervaardigd. Hierdoor kunnen wij u ook extra opties aanbieden die in België tot op heden nog niet verkrijgbaar zijn. 

PVC en aluminium

De ramen en deuren die wij installeren worden volledig op maat gemaakt. U kunt kiezen uit PVC of aluminium, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Sommige mensen verkiezen PVC omdat het een zeer makkelijk te onderhouden materiaalsoort is. Het is bovendien veelzijdig en duurzaam: ramen en deuren in PVC kunnen niet verroesten of rotten. Het materiaal is te verkrijgen in allerlei kleuren en modellen, wat betekent dat u bij ons hoe dan ook iets zult vinden dat volledig aansluit bij uw smaak en wensen. Kiezen voor PVC, betekent kiezen voor een gezond leefmilieu en een energiezuinig alternatief. Deze budgetvriendelijke ramen en deuren zijn daarenboven winddicht, waterdicht en warmte-isolerend

Andere mensen opteren dan weer voor aluminium, wat uiteraard ook zeer duurzaam en stevig materiaal is. Ramen en deuren in aluminium kunnen levenslang meegaan zonder dat de kleur of de vorm aangetast wordt. Dit sterke materiaal zorgt voor een uitstekende isolering, is 100% recycleerbaar en bezorgt uw woning een strak en stijlvol uitzicht. 

Een frisse look of nieuwe stijl

Het renoveren van uw huis kan een stressvolle taak zijn. U moet rekening houden met allerlei zaken en voortdurend beslissingen nemen en knopen doorhakken. Vroeg of laat belandt u bij het vernieuwen van de ramen en deuren, en laat die twee elementen nu net een grote rol spelen bij de nieuwe look van uw woning. Zelfs wanneer de overige renovatiewerken in uw huis minimaal zijn, kunnen nieuwe ramen en deuren er al meteen voor zorgen dat uw huis er weer als nieuw uitziet.

Welke stijl heeft u voor ogen? Wilt u dezelfde look behouden of liever een geheel nieuwe touch? Kiest u voor PVC, of gaat u voor aluminium? Laat u gerust bijstaan door de kennis en kunde van onze vakmannen zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. 

Onze werkwijze

Om het renoveren van uw ramen en deuren tot een goed einde te brengen, hanteren we een vaste werkwijze. We komen graag bij u thuis langs om uw ramen en deuren op te meten. Tegelijk luisteren we naar uw wensen en voorkeuren zodat we uw woondroom kunnen realiseren binnen een mum van tijd. Moeten er breekwerken uitgevoerd worden? Geen probleem, ook dat kunt u aan ons overlaten. Na ons bezoek aan uw woning, stellen we een offerte op maat op zodat u alvast een idee heeft van de kosten die u eventueel zult maken. Na uw goedkeuring ontvangen te hebben, komen we uw nieuwe ramen en deuren plaatsen.

We vertrekken uiteraard niet alvorens uw huis er weer spik en span uitziet. Met andere woorden: zo nauwkeurig als we onze werken uitvoeren, zo nauwkeurig ruimen we achteraf alles weer op. VDS Renovatiewerken besteedt de nodige aandacht aan een hoogwaardige afwerking. Wanneer wij uw ramen en deuren renoveren, kunt u er zeker van zijn dat ze tot in de puntjes afgewerkt zijn.