SECTIONAAL POORTEN

Besparen op uw energiekosten

Sectionaal poorten hebben van zichzelf een isolerende werking en zorgen voor een forse besparing op de energiekost van uw woning. Onze sectionaal poorten worden altijd op maat gemaakt, zo passen ze in elke woonsituatie.


Een sectionaal poort is ook belangrijk voor de veiligheid van uw huis, ze zijn altijd voorzien van een optilbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de poort blokkeert wanneer van buitenaf geprobeerd wordt om de poort te openen. Qua inbraakpreventie behalen onze sectionaal poorten een weerstandsklasse 2.

De kleur van uw sectionaal poort is bepalend voor de uitstraling van uw huis. De panelen kunnen dan ook in iedere gewenste kleur gecoat worden.

Sectionaal poorten gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. Sectionaal poorten kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kantelpoorten. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie over sectionaal poorten.