SECTIONALE POORTEN

Besparen op uw energiekosten

Sectionale poorten hebben van zichzelf een isolerende werking en zorgen voor een forse besparing op de energiekost van uw woning. Onze sectionale poorten worden altijd op maat gemaakt, zo passen ze in elke woonsituatie. 

Een sectionale poort is ook belangrijk voor de veiligheid van uw huis, ze zijn altijd voorzien van een optilbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de poort blokkeert wanneer van buitenaf geprobeerd wordt om de poort te openen. Qua inbraakpreventie behalen onze sectionale poorten een weerstandsklasse 2.

De kleur van uw sectionale poort is bepalend voor de uitstraling van uw huis. De panelen kunnen dan ook in iedere gewenste kleur gecoat worden.

Bekijk hier de brochure van onze poorten van Verano. U geniet van 5 jaar garantie wanneer u kiest voor één van onze kwalitatieve sectionale poorten. 

Sectionaalpoorten gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kantelpoorten. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie over sectionale poorten. Wij staan klaar om de zon gebalanceerd in of uit uw huis te leiden.