Verandadaken en terrasoverkappingen

Geniet weer van je tuin!

U kunt bij VDS renovatiewerken in de regio Antwerpen ook terecht voor verandadaken en terrasoverkappingen. Op die manier kunt u ongeacht de weersomstandigheden toch gebruik maken van uw tuin. Indien u reeds een veranda of terrasoverkapping heeft en deze is aan vervanging toe, dan bent u bij VDS renovatiewerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van afdaken en terrasoverkappeingen. 

Ook voor de plaatsing van een volledig nieuw afdak of terrasoverkapping kunt u op VDS renovatiewerken rekenen. Indien u nog geen terrasoverkapping heeft komen wij deze graag bij u installeren. We bekijken samen met u de mogelijkheden om optimaal te kunnen genieten van uw tuin. We bespreken met u zowel de stijl als de plaats van de overkapping. Klantenservice staat bij ons centraal dus zetten volop in op uw tevredenheid.

 

Heeft u interesse in het plaatsen of renoveren van een afdak of terrasoverkapping? U kan ons steeds vrijblijvend contacteren via het contactformulier of telefonisch op 03 500 99 10.

 

 

Onze diensten

Kleine Renovatiewerken

Terrasoverkapping

Zonwering & Rolluiken

Ramen & Deuren

Top